ЛЕГАЛИЗАЦИЈА БЕСПРАВНО ПОДИГНУТИХ ОБЈЕКАТА

Home  /  Некатегоризовано  /  ЛЕГАЛИЗАЦИЈА БЕСПРАВНО ПОДИГНУТИХ ОБЈЕКАТА

februar 9, 2017      In Некатегоризовано Komentari su isključeni na ЛЕГАЛИЗАЦИЈА БЕСПРАВНО ПОДИГНУТИХ ОБЈЕКАТА

Обавештавамо грађане да ће моћи да легализују бесправно изграђене објекте, саграђене пре 2015.г. У првој фази се врши попис таквих објеката, што ће чинити комисије које је формирао град Зрењанин, а у другој фази, фази легализације, власници таквих објеката ће имати одређених обавеза, пре свега финансијских, о чему ће бити обавештени.
Напомињемо да ово не спада у било какву надлежност Месне заједнице „Ботош„, тачније, није МЗ „Ботош„ иницирала, покренула ни тражила да се поступак легализације спроведе. Ово раде органи града Зрењанина, на основу закона, и њихове комисије ће ићи у сва насељена места.
Иначе, легализација је обавезна, нико неће моћи да је избегне, а ако се бесправно саграђени објекти не легализују, биће срушени.

 

О Б А В Е Ш Т Е Њ Е

Поштовани,

Обавештавамо вас да је у току попис бесправно изграђених објеката који се врши на основу члана 7. Закона о озакоњењу објеката (Сл. гласник РС 96/2015) по територијалним целинама тј. месним заједницама и насељеним местима.
Молимо вас да пре доласка комисија које врше попис објеката, припремите сву документацију коју поседујете за објекте на вашој парцели и омогућите приступ како би се попис што брже и ефикасније извршио.
Уколико поседујете бесправно изграђене објекте можете их сами пријавити за озакоњење тј испунити образац у вашој месној канцеларији односно месној заједници.

ГРАД ЗРЕЊАНИН
ГРАДСКА УПРАВА

Comments are closed.